Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete Davidson: Alive From New York

Pete Davidson: Alive From New York

26/02/2020 | Flixfilm

Pete Davidson: Alive From New York på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Jason Orley
Skuespillere: Pete Davidson, Elliot Schiff
Spilletid: 49 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.

Pete Davidson: Alive From New York havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pete Davidson: Alive From New York på YouTube.Se Pete Davidson: Alive From New York på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pete Davidson: Alive From New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete Davidson: Alive From New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pete Davidson: Alive From New York, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pete Davidson: Alive From New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar