Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete Davidson: Alive From New York

Pete Davidson: Alive From New York

26/02/2020 | Flixfilm

Se Pete Davidson: Alive From New York på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Orley
Skuespillere: Pete Davidson
Spilletid: 49 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.


Se Pete Davidson: Alive From New York på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pete Davidson: Alive From New York havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pete Davidson: Alive From New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pete Davidson: Alive From New York:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pete Davidson: Alive From New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete Davidson: Alive From New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar