Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete Davidson Presents: The Best Friends

Pete Davidson Presents: The Best Friends

14/06/2022 | Flixfilm

Pete Davidson Presents: The Best Friends på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Pete Davidson har inviteret sine venner med på scenen og leverer vittigheder om rygter, gratis flyture og et særdeles mærkeligt år på en aften med standupcomedy og musik.

Pete Davidson Presents: The Best Friends havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pete Davidson Presents: The Best Friends på YouTube.Se Pete Davidson Presents: The Best Friends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pete Davidson Presents: The Best Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete Davidson Presents: The Best Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pete Davidson Presents: The Best Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pete Davidson Presents: The Best Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar