Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson

Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson

15/06/2016 | Flixfilm

Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Doesjka van Hoogdalem
Skuespillere: Peter Johansson
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I et show i Amsterdam giver standupkomikeren Pete Johansson sine skarpe vinkler på alt fra bjørne og bier til sex og ægteskaber.

Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson på YouTube.Se Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar