Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson

Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson

15/06/2016 | Flixfilm

Se Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Doesjka van Hoogdalem
Skuespillere: Peter Johansson
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: I et show i Amsterdam giver standupkomikeren Pete Johansson sine skarpe vinkler på alt fra bjørne og bier til sex og ægteskaber.


Se Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete Johansson: You Might Also Enjoy Pete Johansson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar