Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter and the Farm

Peter and the Farm

09/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Peter and the Farm på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Tony Stone
Skuespillere: Peter Dunning
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Han har en idyllisk gård på toppen af en bakke i Vermont, men det er hårdt at få det til at løbe rundt for den aldrende, alkoholiske økolandmand Peter Dunning.


Se Peter and the Farm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peter and the Farm havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peter and the Farm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peter and the Farm herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peter and the Farm er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter and the Farm stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar