Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter Kanin

Peter Kanin

01/06/2021 | Flixfilm

Peter Kanin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Beatrix Potters klassiske figur vender tilbage og møder nye steder, spændende eventyr og laver masser af sjov sammen med sine pelsklædte venner.Se Peter Kanin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Peter Kanin (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peter Kanin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Peter Kanin (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Kanin (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peter Kanin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peter Kanin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar