Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter Lindbergh – The Eye

Peter Lindbergh – The Eye

25/04/2022 | Flixfilm

Peter Lindbergh – The Eye på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Jean-Michel Vecchiet
Skuespillere: Naomi Campbell, Astrid Lindbergh, Helga Polzin
Spilletid: 113 min
Land: Germany
Sprog: French, English, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Udforsk modefotografen Peter Lindberghs arbejde, hvis sort-hvide billeder har prydet forsiden af ikoniske albums og magasiner.

Peter Lindbergh – The Eye havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peter Lindbergh – The Eye på YouTube.Se Peter Lindbergh – The Eye på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Peter Lindbergh – The Eye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Lindbergh – The Eye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peter Lindbergh – The Eye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peter Lindbergh – The Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar