Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Peter Madsen-dokumentar klippes om

Peter Madsen-dokumentar klippes om

17/10/2020 | Flixfilm

Netflix into the deep peter madsenDen kontroversielle dokumentar ‘Into the Deep‘ om den dømte ubådsmorder Peter Madsen får alligevel premiere på Netflix.

Tidligere på året tog streamingtjenesten ellers afstand fra dokumentaren og fjernede ‘Into the Deep’ fra deres premierekalender. Det skete efter at flere personer øjensynligt modvilligt medvirkede i den omstridte Netflix-dokumentar.

Kontroversen betød, at dokumentaren blev lagt på hylden, men nu har streamingtjenesten imidlertid valgt, at redigere i dokumentaren og klippe de uønskede medvirkende ud.

Det skriver magasinet Ekko.

Magasinet skriver, at i en af de nu fjernede scener truer Peter Madsen en af de medvirkende – for sjov – med en jernsyl tæt på personens øje. Det sker få dage inden den skelsættende forbrydelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den omdiskuterede dokumentar byder herudover på optagelser fra den 10. august 2017, den dag, hvor Kim Wall interviewede Peter Madsen på hans ubåd og senere døde.

Foruden sagens hovedperson følger ‘Into the Deep’ også værkstedets unge hjælpere og deres udvikling fra livet før forbrydelsen til tiden efter, hvor de langsomt forstår Madsens sande natur og må erkende, at den mand, de stolede på, har misbrugt deres tillid.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scott Pilgrim Takes Off' - sæson 1

Den originale version af dokumentaren havde premiere på Sundance Film Festival i 2019, hvor filmanmelder Niels Jakob Kyhl Jørgensen var til stede og efterfølgende udtalte til DR.dk;

– “Folk kom ud fra den film med granatchok. Det var sådan, det var her. Det er en ekstremt hård film at se, fordi man kommer så ubegribeligt og forfærdeligt tæt på denne her historie.”

Der er ingen oplysninger om hvornår den nu redigeret ‘Into the Deep’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar