Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

20/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Dette charmerende og underfundigt eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar