Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

20/02/2014 | Flixfilm

Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette charmerende og underfundigt eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar