Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven

20/02/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Dette charmerende og underfundigt eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven havde premiere på Netflix Danmark den 20. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven herunder:Fra premieredatoen (20. februar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar