Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Peter Rabbit

Peter Rabbit

23/01/2020 | Flixfilm

Peter Rabbit på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Will Gluck
Skuespillere: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson
Spilletid: 95 min
Land: United States, Australia, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en blanding af live action og CGI, må Peter Kanin overvinde en ny fjende i sin evige kamp om grøntsagerne i Thomas Suhrs have.Se Peter Rabbit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Peter Rabbit (Peter Kanin) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peter Rabbit på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Peter Rabbit (Peter Kanin) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Rabbit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peter Rabbit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peter Rabbit (Peter Kanin) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar