Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peter Rabbit

Peter Rabbit

23/01/2020 | Flixfilm

Se Peter Rabbit på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Will Gluck
Skuespillere: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Sia
Spilletid: 95 min
Land: USA, Australia, UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I en blanding af live action og CGI, må Peter Kanin overvinde en ny fjende i sin evige kamp om grøntsagerne i Thomas Suhrs have.

Peter Rabbit (Peter Kanin) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Peter Rabbit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Peter Rabbit (Peter Kanin) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peter Rabbit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peter Rabbit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peter Rabbit (Peter Kanin) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar