Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete’s Dragon

Pete’s Dragon

28/02/2018 | Flixfilm

Se Pete’s Dragon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis C.K., Steve Buscemi, Edie Falco, Steven Wright
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Da en underlig dreng dukker op og påstår, at han bor i skoven med en stor, grøn drage, prøver skovfoged Grace og unge Natalie at finde ud af sandheden.Se Pete’s Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pete’s Dragon (Peter og dragen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pete’s Dragon (Peter og dragen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pete’s Dragon:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pete’s Dragon (Peter og dragen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete’s Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar