Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete’s Dragon

Pete’s Dragon

28/02/2018 | Flixfilm

Se Pete’s Dragon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis C.K., Steve Buscemi, Edie Falco
Spilletid: 67 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Da en underlig dreng dukker op og påstår, at han bor i skoven med en stor, grøn drage, prøver skovfoged Grace og unge Natalie at finde ud af sandheden.

Pete’s Dragon (Peter og dragen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pete’s Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pete’s Dragon (Peter og dragen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete’s Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pete’s Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pete’s Dragon (Peter og dragen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar