Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pete’s Dragon

Pete’s Dragon

28/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Pete’s Dragon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louis C.K., Steve Buscemi, Edie Falco, Steven Wright
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Da en underlig dreng dukker op og påstår, at han bor i skoven med en stor, grøn drage, prøver skovfoged Grace og unge Natalie at finde ud af sandheden.


Se Pete’s Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pete’s Dragon (Peter og dragen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pete’s Dragon (Peter og dragen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pete’s Dragon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pete’s Dragon (Peter og dragen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pete’s Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar