Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund

Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund

16/08/2021 | Flixfilm

Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Moderne falskneri eller sensationel kunstgenstand? Denne film forsøger at afgøre, om den omdiskuterede 4.000 år gamle Phaistosskive er ægte eller ej.

Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund på YouTube.Se Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Phaistos’ hemmelighed – fup, fakta og fund er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar