Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phantom 2040: The Ghost Who Walks

Phantom 2040: The Ghost Who Walks

15/12/2013 | Flixfilm

Se Phantom 2040: The Ghost Who Walks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Jordens ressourcer trues, kæmper en teenagesuperhelts alter ego, Fantomet, mod de velhavende skurke med sin teknologiske knowhow.


Se Phantom 2040: The Ghost Who Walks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPhantom 2040: The Ghost Who Walks havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Phantom 2040: The Ghost Who Walks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Phantom 2040: The Ghost Who Walks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Phantom 2040: The Ghost Who Walks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phantom 2040: The Ghost Who Walks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar