Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phantom Thread

Phantom Thread

25/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Phantom Thread på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Julie Vollono
Spilletid: 130 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: En modedesigner bliver tiltrukket af en servitrice, som bliver hans model, muse og elskerinde. Med tiden bliver deres forhold mere intenst – og underligt.


Se Phantom Thread på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Phantom Thread havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Phantom Thread ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Phantom Thread herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Phantom Thread er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phantom Thread stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar