Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phantom Thread

Phantom Thread

25/09/2019 | Flixfilm

Se Phantom Thread på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Julie Vollono
Spilletid: 130 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En modedesigner bliver tiltrukket af en servitrice, som bliver hans model, muse og elskerinde. Med tiden bliver deres forhold mere intenst – og underligt.

Phantom Thread havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Phantom Thread på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Phantom Thread ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phantom Thread stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Phantom Thread, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Phantom Thread er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar