Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Phantom

01/06/2015 | Flixfilm

Se Phantom på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Todd Robinson
Skuespillere: Ed Harris, David Duchovny, William Fichtner, Lance Henriksen
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En kaptajn på en russisk ubåd under den kolde krig kæmper med hjerteproblemer og en KGB-gruppe, der prøver at få kontrol med bådens atommissil.


Se Phantom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Phantom havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Phantom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Phantom:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Phantom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phantom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar