Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phenomena

Phenomena

14/04/2023 | Flixfilm

Phenomena på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror
Instruktion: Carlos Therón
Skuespillere: Belén Rueda, Gracia Olayo, Toni Acosta
Spilletid: 94 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Tre midaldrende kvinder, der undersøger paranormale hændelser, bliver testet, da deres leder fader Pilón forsvinder. Inspireret af den virkelige Hepta-gruppe.Se Phenomena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Phenomena havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Phenomena på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Phenomena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phenomena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Phenomena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Phenomena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar