Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phil Wang: Philly Philly Wang Wang

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang

10/08/2021 | Flixfilm

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Barbara Wiltshire
Skuespillere: Phil Wang
Spilletid: 63 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Phil Wang udforsker racespørgsmål, romantik og politik samt sit britisk-malaysiske ophav i denne special, optaget i London Palladium.

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Phil Wang: Philly Philly Wang Wang på YouTube.Se Phil Wang: Philly Philly Wang Wang på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Phil Wang: Philly Philly Wang Wang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phil Wang: Philly Philly Wang Wang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Phil Wang: Philly Philly Wang Wang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Phil Wang: Philly Philly Wang Wang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar