Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Philadelphia

Philadelphia

21/01/2015 | Flixfilm

Se Philadelphia på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama
Instruktør: Jonathan Demme
Skuespillere: Tom Hanks, Denzel Washington, Roberta Maxwell, Buzz Kilman
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Advokaten Andrew Beckett (Tom Hanks) lægger sag an mod sin tidligere arbejdsgiver, da han fyres, fordi han er bøsse og hiv-positiv.


Se Philadelphia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Philadelphia havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Philadelphia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Philadelphia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Philadelphia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Philadelphia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar