Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Philomena

Philomena

01/05/2016 | Flixfilm

Se Philomena på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark, Mare Winningham
Spilletid: 98 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En ældre irsk kvinde får hjælp af en lidt fjumret journalist til at finde den søn, hun blev tvunget til at bortadoptere for 50 år siden.


Se Philomena på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Philomena havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Philomena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Philomena:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Philomena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Philomena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar