Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Philomena

Philomena

01/05/2016 | Flixfilm

Philomena på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Stephen Frears
Skuespillere: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ældre irsk kvinde får hjælp af en lidt fjumret journalist til at finde den søn, hun blev tvunget til at bortadoptere for 50 år siden.

Philomena havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Philomena på YouTube.Se Philomena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Philomena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Philomena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Philomena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Philomena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar