Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Phone Booth

Phone Booth

01/10/2018 | Flixfilm

Se Phone Booth på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En udgiver fra New York tager røret i en telefonboks i New York City og får at vide, at han bliver slået ihjel, hvis han lægger på.


Se Phone Booth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPhone Booth havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Phone Booth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Phone Booth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Phone Booth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Phone Booth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar