Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Photocopier

Photocopier

13/01/2022 | Flixfilm

Photocopier på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En studerende mister sit stipendium på grund af nogle billeder, der blev taget til en fest, og begynder at undersøge, om der skete noget forfærdeligt med hende den aften.

Photocopier havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Photocopier på YouTube.Se Photocopier på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Photocopier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Photocopier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Photocopier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Photocopier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar