Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Physical: 100’ vender tilbage med sæson 2

‘Physical: 100’ vender tilbage med sæson 2

21/06/2023 | Flixfilm

Den koreanske konkurrenceserie ‘Physical: 100’, der samler de stærkeste af de stærke til krævende udfordringer, vender tilbage på Netflix.

Streamingtjenesten har Netflix annonceret, at serien vender tilbage med sæson 2, som dog hæver barren på alle områder!

For det første vokser størrelsen på banen, der udfordrer hver deltageres styrke, smidighed, udholdenhed og viljestyrke. Til reference: Sættet i første sæson strakte sig over to hele fodboldbaner.

I sæson 2 vil en ny gruppe på 100 deltagere på deres fysiske højdepunkt træde ind i arenaen og konkurrere om at være den sidste tilbageværende efter en eliminationskamp til slutningen. Og ligesom sidste sæson kan alle, uanset alder, køn, nationalitet eller vægtklasse, vinde den store pengepræmie og blive tildelt titlen som at have den “ideelle fysik”.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Physical: 100’ blev et overraskende og enormt hit for Netflix, og blev streamingtjenestens mest populære ikke-engelske ikke-manuskriptbaserede programmer nogensinde. Med andre ord det største reality-show på andet sprog end engelsk!

Serien blev også en relativ stor succes i Danmark hvor den lå på top 3 over de mest sete serier i næsten hele februar. Enkelte gange var den også oppe at ramme førstepladsen.

Der er ingen oplysinger om hvornår ‘Physical: 100’ sæson 2 kan streames.

Se ‘Physical: 100‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar