Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pi

01/02/2021 | Flixfilm

Pi på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Darren Aronofsky
Skuespillere: Sean Gullette, Mark Margolis, Ben Shenkman
Spilletid: 27S min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne rystende, tankevækkende film i sort/hvid er et studie i matematisk videnskab – og en mands besættelse af tal.

Pi havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pi på YouTube.Se Pi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar