Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Picture a Scientist

Picture a Scientist

14/06/2021 | Flixfilm

Se Picture a Scientist på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Ian Cheney, Sharon Shattuck
Skuespillere: Mahzarin Banaji, Raychelle Burks, Kathryn Clancy
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I denne dokumentar møder vi førende kvindelige forskere, der fortæller om de uligheder, de har oplevet, fordi de vil gøre STEM til et miljø, hvor alle er velkomne.

Picture a Scientist havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Picture a Scientist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Picture a Scientist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Picture a Scientist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Picture a Scientist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Picture a Scientist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar