Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Picture Bride

Picture Bride

02/11/2014 | Flixfilm

Se Picture Bride på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Kayo Hatta
Skuespillere: Yûki Kudô, Cary-Hiroyuki Tagawa, Tamlyn Tomita, Akira Takayama
Spilletid: 94 min
Land: Japan, USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Riyo, en 16-årig japansk pige, bliver "billedbrud" for en hawaiiansk sukkerrørsarbejder, som villigt indgår det arrangerede ægteskab.


Se Picture Bride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPicture Bride havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Picture Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Picture Bride herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Picture Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Picture Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar