Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pieces of a Woman

Pieces of a Woman

07/01/2021 | Flixfilm

Pieces of a Woman på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Kornél Mundruczó
Skuespillere: Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn
Spilletid: 31S min
Land: Canada, Hungary, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En tragisk hjemmefødsel tvinger en kvinde til at kæmpe med de alvorlige følelsesmæssige konsekvenser, idet den dybe sorg isolerer hende fra hendes partner og familie.

Pieces of a Woman havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pieces of a Woman på YouTube.Se Pieces of a Woman på Netflix

Anmeldelse: Pieces of a Woman

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pieces of a Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pieces of a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pieces of a Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pieces of a Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar