Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pieces of Her

Pieces of Her

04/03/2022 | Flixfilm

Pieces of Her på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Toni Collette, Bella Heathcote, Jessica Barden
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En kvinde begynder at stykke sin mors mørke fortid sammen, efter et voldeligt angreb i deres lille by afslører skjulte trusler og farlige hemmeligheder.

Pieces of Her (Brudstykker) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pieces of Her på YouTube.Se Pieces of Her på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pieces of Her (Brudstykker) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pieces of Her (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pieces of Her, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pieces of Her (Brudstykker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar