Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Piedras (Livets Labyrint)

Piedras (Livets Labyrint)

12/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Piedras (Livets Labyrint) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fem kvinder, der er knyttet sammen af deres sko og af et bordel uden for Madrid, kæmper for at overvinde modgang og skabe et bedre liv.


Se Piedras (Livets Labyrint) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Piedras (Livets Labyrint) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Piedras (Livets Labyrint) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Piedras (Livets Labyrint) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Piedras (Livets Labyrint) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Piedras (Livets Labyrint) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar