Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Piedras (Livets Labyrint)

Piedras (Livets Labyrint)

12/09/2014 | Flixfilm

Piedras (Livets Labyrint) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fem kvinder, der er knyttet sammen af deres sko og af et bordel uden for Madrid, kæmper for at overvinde modgang og skabe et bedre liv.Se Piedras (Livets Labyrint) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Piedras (Livets Labyrint) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Piedras (Livets Labyrint) på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Piedras (Livets Labyrint) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Piedras (Livets Labyrint) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Piedras (Livets Labyrint), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Piedras (Livets Labyrint) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar