Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Piedras (Livets Labyrint)

Piedras (Livets Labyrint)

12/09/2014 | Flixfilm

Se Piedras (Livets Labyrint) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fem kvinder, der er knyttet sammen af deres sko og af et bordel uden for Madrid, kæmper for at overvinde modgang og skabe et bedre liv.

Piedras (Livets Labyrint) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Piedras (Livets Labyrint) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Piedras (Livets Labyrint) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Piedras (Livets Labyrint) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Piedras (Livets Labyrint), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Piedras (Livets Labyrint) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar