Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pieles

01/04/2017 | Flixfilm

Se Pieles på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ángel J. Fernández Mayo, Federico Luppi, Flor Maceiras, Sabela Rodríguez
Spilletid: 18 min
Land: Spain
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Vanskabninger og handicappede må finde måder at klare sig på, når samfundet vender ryggen til dem, fordi de er anderledes, i dette sorthumoristiske socialdrama.


Se Pieles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPieles havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pieles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pieles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pieles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pieles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar