Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Piku

23/09/2017 | Flixfilm

Se Piku på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Shoojit Sircar
Skuespillere: Deepika Padukone, Amitabh Bachchan, Irrfan Khan, Moushumi Chatterjee
Spilletid: 123 min
Land: India
Sprog: Hindi, English, Bengali
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En taxachauffør bliver viklet ind i en dysfunktionel families dynamik, da han kører en ung arkitekt og hendes vrisne, gamle far fra Delhi til Kolkata.


Se Piku på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPiku havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Piku ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Piku herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Piku er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Piku stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar