Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Pilou Asbæk ude af ‘Borgen’

Pilou Asbæk ude af ‘Borgen’

06/07/2020 | Flixfilm

Pilou Asbæk ude af BorgenI april kunne Netflix og Danmarks Radio (DR) afsløre, at de har valgt at gå sammen om at lave en ny og fjerde sæson af den populære danske tv-serie ‘Borgen’.

De nye episoder af det kritikerroste politiske drama får premiere på streamingtjenesten i 2022.

I forbindelse med afsløringen kunne Netflix samtidig, at røbe at Sidse Babett Knudsen og Birgitte Hjort Sørensen ville vende tilbage i deres roller som henholdsvis Birgitte Nyborg og Katrine Fønsmark.

Navnet Pilou Asbæk var dog overraskende forværende fra pressemeddelelsen og nu kan skuespilleren således bekræfte, at han ikke vil medvirke i serien når ‘Borgen’ bliver genoplivet.

På Instagram skriver skuespilleren, som spillede Birgitte Nyborgs spindoktor;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Held og lykke med sæson fire. Jeg er sikker på, at I vil sparke røv. Jeg kan ikke vente med at se det i 2022,”

LÆS OGSÅ:   Ny 'Ronja Røverdatter'-serie får premieredato

Pilou tilføjer, at serien har været med til at definere hans karriere og at han ikke ville være dukket på i internationale roller som i ‘Game of Thrones’ hvis ikke det havde været for ‘Borgen’.

“Jeg er for evigt taknemmelig for det fantastiske crew (der lavede ‘Borgen’, red.). Uden jer ville min verden se meget anderledes ud,” skriver Pilou på Instagram.

Skaber og manuskriptforfatter Adam Price, som stod bag de tre første sæsoner, vil også være involveret i den kommende fjerde sæson.

Se de første tre sæson af ‘Borgen‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar