Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pine Gap

07/12/2018 | Flixfilm

Se Pine Gap på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Parker Sawyers, Jacqueline McKenzie, Steve Toussaint, Tess Haubrich
Spilletid: 360 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: På det tophemmelige, australsk-amerikanske forsvarsanlæg Pine Gap opstår der gnidninger i den vigtige alliance, da spionerne arbejder med og mod hinanden.


Se Pine Gap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPine Gap (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pine Gap (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pine Gap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pine Gap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pine Gap (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar