Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pineapple Express

Pineapple Express

01/03/2020 | Flixfilm

Se Pineapple Express på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride, Kevin Corrigan
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese, Korean
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I denne stenede komedie må et dovent pothoved flygte med sin dealer, da de overværer et mord, der involverer en korrupt betjent og en narkobaron.


Se Pineapple Express på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPineapple Express havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pineapple Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pineapple Express herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pineapple Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pineapple Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar