Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pineapple Express

Pineapple Express

01/03/2020 | Flixfilm

Pineapple Express på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: David Gordon Green
Skuespillere: Seth Rogen, James Franco, Gary Cole
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese, Korean
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne stenede komedie må et dovent pothoved flygte med sin dealer, da de overværer et mord, der involverer en korrupt betjent og en narkobaron.

Pineapple Express havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pineapple Express på YouTube.Se Pineapple Express på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pineapple Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pineapple Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pineapple Express, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pineapple Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar