Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pink String and Sealing Wax

Pink String and Sealing Wax

07/03/2022 | Flixfilm

Pink String and Sealing Wax på Netflix

Produktionsår: 1945
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Robert Hamer
Skuespillere: Mervyn Johns, Mary Merrall, Gordon Jackson
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den naive søn af en puritansk apoteker bliver rodet ind i mordplan, da han bliver betaget af en pubejers forførende kone.

Pink String and Sealing Wax havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pink String and Sealing Wax på YouTube.Se Pink String and Sealing Wax på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pink String and Sealing Wax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pink String and Sealing Wax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pink String and Sealing Wax, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pink String and Sealing Wax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar