Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pink

20/01/2017 | Flixfilm

Se Pink på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Aniruddha Roy Chowdhury
Skuespillere: Taapsee Pannu, Amitabh Bachchan, Kirti Kulhari, Andrea Tariang
Spilletid: 136 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Et offer for et sexovergreb, der i stedet anklages for forsøg på at myrde sin overfaldsmand, forsvares af en pensioneret advokat, der udfordrer Indiens voldtægtskultur.


Se Pink på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPink havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pink ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pink herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pink er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pink stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar