Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure

Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure

01/02/2021 | Flixfilm

Se Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Family, Musical
Instruktion: Byeon Hee-sun, Jinyoung Jung, Nayoon Kim
Skuespillere: Jo Kyoung-i, Colleen O'Shaughnessey, Connor Andrade
Spilletid: 66 min
Land: United States, South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Pinkfong og Baby Shark udforsker det ydre rum sammen med nye venner fra andre planeter og leder efter stykker af stjerner for at sikre hjemrejsen.

Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure på YouTube.Se Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pinkfong & Baby Shark’s Space Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar