Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinky Malinky

Pinky Malinky

18/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Pinky Malinky på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Franciska Friede, Danny Jacobs
Spilletid: 12 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Pinky Malinky ser kun det positive ved alt, selv det at være født som en hotdog. Sammen med sine bedste venner smager denne lille pølse på livets goder.


Se Pinky Malinky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pinky Malinky (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pinky Malinky (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pinky Malinky herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pinky Malinky er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinky Malinky (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar