Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinky Malinky

Pinky Malinky

18/07/2019 | Flixfilm

Pinky Malinky på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Danny Jacobs, Lucas Grabeel, Nathan Kress
Spilletid: 1 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Pinky Malinky ser kun det positive ved alt, selv det at være født som en hotdog. Sammen med sine bedste venner smager denne lille pølse på livets goder.Se Pinky Malinky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pinky Malinky (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pinky Malinky på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pinky Malinky (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinky Malinky (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pinky Malinky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pinky Malinky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar