Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinocchio

Pinocchio

24/12/2014 | Flixfilm

Se Pinocchio på Netflix

Indspilningsår: 1940
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Norman Ferguson, T. Hee, Wilfred Jackson, Jack Kinney, Hamilton Luske, Bill Roberts, Ben Sharpsteen
Skuespillere: Mel Blanc, Don Brodie, Stuart Buchanan, Walter Catlett
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Roberto Benigni har skrevet, instruerer og spiller hovedrollen i denne genfortælling af den klassiske historie om trædukken Pinocchio, som får sit eget liv.


Se Pinocchio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPinocchio havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pinocchio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pinocchio herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pinocchio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinocchio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Pinocchio

  1. Benjamin - kl. 20:53, 10-12-2015:

    Jeg kan ikke finde den originale Disney Pinocchio på dansk Netflix nu efter den engelske 2002 version er kommet op. Kan i være kommet til at fjerne den ved en fejl ? Jeg bemærker iøvrigt at det er billedet fra dvd coveret af den engelske 2002 version i har på denne beskrivelse af Disney versionen.

    Skriv kommentar