Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinocchio

Pinocchio

24/12/2014 | Flixfilm

Pinocchio på Netflix

Produktionsår: 1940
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Norman Ferguson, T. Hee, Wilfred Jackson
Skuespillere: Dickie Jones, Christian Rub, Mel Blanc
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Roberto Benigni har skrevet, instruerer og spiller hovedrollen i denne genfortælling af den klassiske historie om trædukken Pinocchio, som får sit eget liv.

Pinocchio havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pinocchio på YouTube.Se Pinocchio på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pinocchio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinocchio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pinocchio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pinocchio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pinocchio

  1. Benjamin - kl. 20:53, 10-12-2015:

    Jeg kan ikke finde den originale Disney Pinocchio på dansk Netflix nu efter den engelske 2002 version er kommet op. Kan i være kommet til at fjerne den ved en fejl ? Jeg bemærker iøvrigt at det er billedet fra dvd coveret af den engelske 2002 version i har på denne beskrivelse af Disney versionen.

Skriv kommentar