Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pinocchio’s Revenge

Pinocchio’s Revenge

15/12/2013 | Flixfilm

Se Pinocchio’s Revenge på Netflix

Indspilningsår: 1940
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Norman Ferguson, T. Hee, Wilfred Jackson, Jack Kinney, Hamilton Luske, Bill Roberts, Ben Sharpsteen
Skuespillere: Mel Blanc, Don Brodie, Stuart Buchanan, Walter Catlett
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En advokat tager et usædvanligt stykke bevismateriale med hjem – en trædukke. Hendes datter tror, at dukken er legetøj, og snart begynder blodet at flyde.


Se Pinocchio’s Revenge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPinocchio’s Revenge havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pinocchio’s Revenge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pinocchio’s Revenge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pinocchio’s Revenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pinocchio’s Revenge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar