Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pioneers of African-American Cinema

Pioneers of African-American Cinema

15/02/2017 | Flixfilm

Se Pioneers of African-American Cinema på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne samling omfatter over 20 film lavet af banebrydende afroamerikanske instruktører til et sort publikum i årene mellem 1915 og 1946.

Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pioneers of African-American Cinema på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pioneers of African-American Cinema, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pioneers of African-American Cinema er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar