Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pioneers of African-American Cinema

Pioneers of African-American Cinema

15/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Pioneers of African-American Cinema på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne samling omfatter over 20 film lavet af banebrydende afroamerikanske instruktører til et sort publikum i årene mellem 1915 og 1946.


Se Pioneers of African-American Cinema på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pioneers of African-American Cinema herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pioneers of African-American Cinema er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pioneers of African-American Cinema (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar