Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Piranha 3DD

Piranha 3DD

25/11/2016 | Flixfilm

Se Piranha 3DD på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: John Gulager
Skuespillere: Danielle Panabaker, Matt Bush, Katrina Bowden, Jean-Luc Bilodeau
Spilletid: 83 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Der kommer blod i vandet, da en flok sultne piratfisk ser deres snit til at få sig nogle lækre mundfulde i et velbesøgt vandland.


Se Piranha 3DD på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPiranha 3DD havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Piranha 3DD ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Piranha 3DD herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Piranha 3DD er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Piranha 3DD stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar