Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirate Gold of Adak Island

Pirate Gold of Adak Island

29/06/2022 | Flixfilm

Pirate Gold of Adak Island på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Adventure, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: M Jackson, Burke Mitchell, Thom Spitler
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Vil dette hold eksperter finde en legendarisk sørøverskat? Følg jagten efter begravet guld i Alaskas barske ødemark i denne dokumentarserie.

Pirate Gold of Adak Island (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pirate Gold of Adak Island på YouTube.Se Pirate Gold of Adak Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pirate Gold of Adak Island (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirate Gold of Adak Island (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pirate Gold of Adak Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pirate Gold of Adak Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar