Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirate Hunting

Pirate Hunting

07/05/2022 | Flixfilm

Pirate Hunting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fra 2010 giver et dybere indblik i nutidens pirateri og fortæller om de erhvervsinteresser, der ligger bag volden og røverierne.

Pirate Hunting havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pirate Hunting på YouTube.Se Pirate Hunting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pirate Hunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirate Hunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pirate Hunting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pirate Hunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar