Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

05/10/2018 | Flixfilm

Se Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Skuespillere: Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites
Spilletid: 129 min
Land: USA, Australia, UK, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Kaptajn Jack Sparrow er på dybt vand, da Salazar flygter fra Devil's Triangle og gør det til sin mission at udslette alle pirater på havet.Se Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar