Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

05/10/2018 | Flixfilm

Se Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Skuespillere: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem
Spilletid: 129 min
Land: United States, Australia, United Kingdom, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Kaptajn Jack Sparrow er på dybt vand, da Salazar flygter fra Devil's Triangle og gør det til sin mission at udslette alle pirater på havet.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på YouTube.Se Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar