Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

26/01/2018 | Flixfilm

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Rob Marshall
Skuespillere: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane
Spilletid: 136 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Kaptajn Jack Sparrow støder på den gådefulde Angelica fra sin fortid, men er det kærlighed, eller er hun en fupmager ude efter den sagnomspundne Ungdommens Kilde?

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på YouTube.Se Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar