Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirate’s Passage

Pirate’s Passage

15/12/2015 | Flixfilm

Se Pirate’s Passage på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Richard Curtis
Skuespillere: Michael Hadley, Charlie Rowe, Lucy Fleming, Philip Seymour Hoffman
Spilletid: 117 min
Land: UK, France, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En dreng i Nova Scotia bliver drillet i skolen og bekymrer sig om familiens pengesorger, indtil en hemmelighedsfuld kaptajn dukker op.


Se Pirate’s Passage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPirate’s Passage havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pirate’s Passage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pirate’s Passage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pirate’s Passage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirate’s Passage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar