Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pirate’s Passage

Pirate’s Passage

15/12/2015 | Flixfilm

Pirate’s Passage på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Simon Klose
Skuespillere: Gottfrid Svartholm, Peter Sunde, Fredrik Neij
Spilletid: 85 min
Land: Sweden, Denmark, Norway, United Kingdom, Netherlands, Germany
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En dreng i Nova Scotia bliver drillet i skolen og bekymrer sig om familiens pengesorger, indtil en hemmelighedsfuld kaptajn dukker op.

Pirate’s Passage havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pirate’s Passage på YouTube.



Se Pirate’s Passage på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pirate’s Passage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pirate’s Passage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pirate’s Passage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pirate’s Passage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar