Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitbullterje

Pitbullterje

01/05/2018 | Flixfilm

Se Pitbullterje på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Arild Fröhlich
Skuespillere: Petrus Andreas Christensen, Jørgen Foss, Robert Lindahl Haug, Vetle Næss
Spilletid: 90 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En blid, men mobbet elevs liv bliver vendt op og ned, da en dreng, der hævder at have en dødbringende hund, flytter til byen.

Pitbullterje havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pitbullterje på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pitbullterje ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitbullterje stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pitbullterje, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pitbullterje er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar