Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitch Black

Pitch Black

06/07/2018 | Flixfilm

Se Pitch Black på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser, Keith David
Spilletid: 109 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter at være styrtet ned på en øde planet, skal en pilot og hendes passagerer, hvoraf den ene er en dømt morder, undslippe en race af kødædende rumvæsener.


Se Pitch Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPitch Black havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pitch Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pitch Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pitch Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitch Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar