Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitch Black

Pitch Black

06/07/2018 | Flixfilm

Se Pitch Black på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser, Keith David
Spilletid: 109 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter at være styrtet ned på en øde planet, skal en pilot og hendes passagerer, hvoraf den ene er en dømt morder, undslippe en race af kødædende rumvæsener.

Pitch Black havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pitch Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pitch Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitch Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pitch Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pitch Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar