Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2

16/05/2021 | Flixfilm

Pitch Perfect 2 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Elizabeth Banks
Skuespillere: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I håb om at blive de første amerikanere, der vinder en global a cappella-konkurrence, kaster Barden Bellas sig ud i en musikalsk krig mod de skrappe europæiske rivaler.Se Pitch Perfect 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pitch Perfect 2 havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pitch Perfect 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pitch Perfect 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitch Perfect 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pitch Perfect 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pitch Perfect 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar