Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3

04/09/2019 | Flixfilm

Se Pitch Perfect 3 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Trish Sie
Skuespillere: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Papiamento
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: College er forlængst overstået, men a capella-stjernerne, the Bellas, genforenes til en udenlandsk konkurrence, der sætter både deres sang og deres venskab på en prøve.


Se Pitch Perfect 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPitch Perfect 3 havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pitch Perfect 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pitch Perfect 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pitch Perfect 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitch Perfect 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar