Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pitch Perfect

Pitch Perfect

01/07/2020 | Flixfilm

Se Pitch Perfect på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktør: Jason Moore
Skuespillere: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne musikalske komedie foregår i a capella-verdenen og er historien om en indædt konkurrence mellem tre forskellige grupper.


Se Pitch Perfect på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPitch Perfect havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pitch Perfect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pitch Perfect herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pitch Perfect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pitch Perfect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar